Scandal în PNL: 32 de parlamentari îi cer lui Cîțu să nu facă înțelegeri cu PSD

Un număr de32 de parlamentari PNL, susținători ai lui Ludovic Orban, au postat ieri, pe Facebook, mesaje prin care resping posibilitatea unei înțelegeri cu PSD pentru susținerea Guvernului Cîțu, ca alternativă la actuala coaliție.

Violeta Alexandru: Florin, cum de ne-ai adus aici?

Aceste mesaje ale liberalilor vin în contextul în care PNL-aripa Cîțu,și PSD au boicotat de patru ori calendarul moțiunii de cenzură depuse de USR-PLUS și AUR. Printre cei care au postat de avertizare pentru Florin Cîțu se numără fostul ministru al Muncii în cabinetul Orban, Violeta Alexandru, Alexandru Nazare – ex-ministru al Finanțelor în echipa Cîțu, Ionel Dancă – fost purtător de cuvânt al Guvernului Orban, Adrian Miuțescu – lider PNL Argeș, George Scarlat deputat PNL Galați, Ioan Cupșa-deputat de Bihor, Alexandru Kocsis deputat de Iași și Viorel Badea-Diasporă.

Cea mai virulentă postare a aparținut Violetei Alexandru care se întreabă: Florin, cum de ne-ai adus aici?”. „Așa începe totul…PSD cere. PSD comandă PNL ceea ce trebuie să facă. PSD să fie servit. PSD așteaptă ca PNL de la guvernare să-i rezolve urgent… x, y, z. Indiferent de argumentele de bun-simț. Florin, are you kidding me? Cum de ne-ai adus aici? Tu lângă PSD și negociindu-se pentru tine cu PSD? Incredibil”, se menționează în postarea Violetei Alexandru. Și mesajele celorlați parlamentari PNL către Florin Cîțu sunt extrem de clare:

Alexandru Nazare – senator de Prahova: „Ce spațiu de manevră pentru reforme ar avea un guvern liberal susținut de PSD?”.

Viorel Riceard Badea – senator de Diasporă: „Orice «încuscrire» a PNL cu PSD este nefirească și împotriva voinței celor care au avut încredere în noi”.

Sabin Sărmaș – deputat de Cluj: „Orice colaborare cu PSD nu poate reprezenta decât trădare supremă pentru electoratul nostru, al PNL”.

Ionel Dancă – deputat de Vrancea: „Nu voi accepta o nouă majoritate în Parlament cu PSD”.

Adrian Miuțescu – deputat de Argeș: „Soluția cea mai bună este continuarea colaborării cu USR-PLUS și menținerea coaliției de dreapta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...