Scandal în PSD: Gabriela Firea a intrat în silenzio stampa

Ultimul sondaj de opinie publicat în această săptămână de către firma lui Marius Pieleanu a generat un scandal de pomină în PSD, mai ales la nivelul conducerii.

Conform acestui sondaj, clasamentul încrederii în politicieni e condus de Alexandru Rafila (30%), Marcel Ciolacu (25%), Emil Boc (24%), Raed Arafat (23%), George Simion (20%) în timp ce Dacian Cioloș e la 13%, imediat după președintele Klaus Iohannis. 

Însă, includerea în acest sondaj a liderului PSD Marcel Ciolacu și a medicului Alexandru Rafila a enervat-o la culmea pe Gabriela Firea.

Ea le-a reproșat liderilor PSD Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu că o sabotează și de a aceea n-au inclus-o în acest sondaj, fapt pentru care aceasta a intrat de câteva zile în silenzio stampa cu cei din conducerea PSD.

1 COMENTARIU

  1. Marius Pieleanu, un personaj foarte apropiat de cei din PSD, face jocurile cum.i se d8cteaza.
    Toti cei din conducerea PSD se vor in locurile fruntașe din sondaje pentru ca tropaie s ajunga iar la guvernare sa dea cep la banii cei.multi de la UE. Iar noi, iar ne vom.alege cu praful de pe.toba. Nu vor face nimic pentru ca asa le este firea. Vor arunca cativa lei.la pensii, ceva ajutoare pentru oameni si cu asta basta ! Din nou se vor bate pe ciolan, din bou își vor angaja fufe si tampiti pe diverse funcții, mai ales de conducere, din nou vor face râsul cu toate pentru a si.umple.lor buzunarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...