Scandal între PNL și USR – PLUS Iași de la alegerea unui vicepreședinte CJ

Consilierii județeni USR – PLUS au părăsit luni sala de ședință, la momentul în care trebuiau votați  candidații pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Iași. Nemulțumirea lor este legată de faptul că Sorin Afloarei, unul din cei doi candidați propuși de PNL, este finul de cununie al lui Costel Alexe, noul președinte al CJ Iași.

Propunerile liberalilor pentru funcția de vicepreședinți CJ Iași erau Marius Dangă și Sorin Afloarei, finul de cununie al președintelui Costel Alexe. Consilierii județeni USR PLUS au considerat inadmisibilă ultima propunere și, la momentul votului, au părăsit sala de ședință.

„Noi, consilierii USR PLUS, considerăm că propunerea pentru poziția de vicepreședinte în persoana domnului Sorin Afloarei este o insultă la adresa cetățenilor județului Iași.  Noi suntem aici pentru a reprezenta interesele cetățenilor, nu pentru a participa la cumetrii, așa cum ne propuneți dumneavoastră. Nu vom gira asta niciodată, nici măcar prin prezența noastră în această ședință viciată de această propunere. Reveniți cu o altă propunere, altminteri vom fi nevoiți să părăsim sala”, a declarat Ștefan Tanasă, liderul consilierilor USR PLUS, într-un comunicat de presă.

Cei doi candidați propuși au fost votați în unanimitate de către consilierii PNL și PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...