Scandal la Mogoșoaia: Un consilier USR acuză că a fost agresată fizic

Consilierul Felicia Ienculescu-Popovici afirmă că a fost agresată fizic de doi consilieri locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP), în timpul unei ședințe de comisie de Consiliu Local desfășurată la școala din localitate, Și dacă face pușcărie, „o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre consilieri.

În scandal a intervenit și Dacian Cioloș, președintele USR, care îi cere ministrului de Interne, Lucian Bode, ca instituțiile pe care le conduce „nu doar să inițieze o anchetă, ci să-i ofere și protecție” Feliciei Ienculescu-Popovici.

Informațiile legate de incident au fost făcute publice pe Facebook de către USR Mogoșoaia.

„Seara aceasta (joi seara – n.r.) colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a amenințat-o că <și dacă face pușcărie, o bagă în scaun cu rotile>”, a postat pe Facebook USR Mogoșoaia.

A fost depusă și o plângere penală la Poliție, care trebuie acum să investigheze ce s-a întâmplat.

„Așteptăm ca autoritățile să investigheze cât mai repede aceste fapte reprobabile. Contextul este dat de recentele investigații de presă despre Sectorul 0, iar evenimentul s-a petrecut la Școala din Mogoșoaia, în timpul unei ședințe de comisie din Consiliul Local”, precizează USR Mogoșoaia.

Reacția lui Dacian Cioloș

Liderul USR, Dacian Cioloș, îi cere ministrului de Interne, Lucian Bode, ca instituțiile pe care le conduce „să-i ofere și protecție” Feliciei Ienculescu-Popovici.

„Este inadmisibil ca, sub guvernarea PNL-PSD, fiecare să-și facă dreptate cu pumnul atunci când simte că potlogăriile pe care le pune la cale sunt amenințate prin acțiuni politice făcute cu bună credință. E inadmisibil să se întâmple asemenea acțiuni într-un stat de drept și, dacă mai există autoritate în acest stat, ea trebuie să se vadă acum. Aștept o reacție de urgență și de la președinții PNL și PMP cu privire la comportamentul violent, impardonabil, al colegilor lor. Violența politică promovată de AUR e preluată de PNL și PMP”, a reacționat Dacian Cioloș.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole