Scandal la Poliția de Frontieră: Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Publicat: 18 mai 2024, 13:41, de Vlad Stefan Orjan, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Scandal la Poliția de Frontieră: Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani, este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 13 ani. Ziarul Puterea a obținut conversații șocante dintre comisar și minoră, care dezvăluie natura abuzivă și intimidantă a interacțiunilor lor.

Topciu, numit la comanda Poliției de Frontieră Galați în aprilie pentru o perioadă de șase luni, este divorțat și are doi copii. În mesajele dezvăluite, comisarul șef face avansuri sexuale către minoră și o amenință pentru a păstra secretul relației lor.

Primarul din Grădiștea l-a dat în vileag pe comisarul șef

Primarul comunei Grădiștea, jud. Brăila, Andrei Petre, a depus inițial două plângeri, una la parchet și alta la Ministerul Justiției, fără a primi însă un răspuns. „Au trecut 35 de zile și nu s-a întâmplat nimic”, a declarat primarul. Fetița provine dintr-o familie destrămată și a fost găzduită de Topciu, care ulterior a încercat să ascundă abuzul prin amenințări.

Comisarul șef este susținut politic de Mihai Tudose

Atât comisarul șef, cât și tânăra își fac avansuri sexuale, iar conversațiile dezvăluie că comisarul de poliție este dispus să petreacă inclusiv o oră cu tânăra, dar totuși se ferește să spună direct, ci doar să-și pună în practică planul său diabolic.

Acest caz scoate la iveală necesitatea urgentă de intervenție din partea autorităților pentru protecția minorilor și pentru a asigura justiția indiferent de funcția pe care o deține sau de susținerea politică a baronului PSD din Brăila – Mihai Tudose.