Scandal la Sectorul 1. Clotilde Armand a chemat Poliția în sediul Primăriei și îl acuză pe Dan Tudorache de fraudă electorală

Poliția Capitalei face cercetări după ce un bărbat din Sectorul 1, implicat în numărarea voturilor pentru primărie, a fost surprins de mai multe persoane cu peste 100 de procese verbale completate și ștampilate asupra sa. Potrivit unor surse Puterea.ro, este vorba despre Sorin Cătălin Tomescu, unul dintre candidații PSD la Consiliul Local Sector 1.

”Astăzi, în jurul orei 15: 45, Secția 4 Poliție a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcția de consilier , ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcționat un birou electoral al sectorului1, de către mai mulți reprezentanți ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale.
Persoanele in cauză au fost identificate și sunt conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Într-o înregistare video postată pe Facebook, Clotilde Armand, prezentă la sediul Primăriei Sectorului 1, îl acuză pe Dan Tudorache că a încercat să falsifice rezultatele votului.

”Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale cu aujutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”, a precizat Clotilde Armand.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=373346063677055
https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=337049640848168

Tudorache este suspectat de fraudare a votului mai ales pentru faptul că a avut mai multe declarații în cursul zilei de luni în care a spus că este sigur că ar fi câștigat alegerile cu 200 de voturi în fața lui Clotilde Armand.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...