Scandal la vârful PNL și PSD din cauza unui domeniu schiabil

Proiectul legat de domeniul schiabil Nedeia din județul Caraș – Severin a ajuns subiect de acuzații și schimb de vorbe grele între liberalul Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, senatorul PSD Ion Mocioalcă și primarul Reșiței, Ioan Popa (PNL).

Fitilul a fost aprins de acuzațiile președintelui CJ Caraș-Severin, ce-l învinovățea pe Mociolcă de frânarea dezvoltării domeniului schiabil Nedeia.

„Sunt doi oameni politici în Caraș-Severin care trebuie să răspundă în egală măsură cu Romeo Dunca de toate prostiile pe care acesta le face în funcția de președinte al Consiliului Județean. Dacă nu ar fi fost adus președinte de către cei doi, nu ne interesa activitatea lui privată.

Când ne uităm pe așa-zisul proiect Nedeia, vedem că în centrul proiectului tronează un hotel despre care cu toții știm că este proprietatea lui Romeo Dunca și că pentru el există o hotărâre de demolare definitivă și executorie.

Prin încălcarea legii, această hotărâre nu a fost pusă în executare, iar acest veros om de afaceri vrea să-și salveze investiția introducând-o în acest proiect”, a comentat parlamentarul cărășean după atacul lui Dunca, conform expressdebanat.ro.

Acuzații de mită

Mocioalcă a amintit și faptul că Dunca l-a băgat în spatele gratiilor pe fostul primar al comunei Zăvoi după ce mai întâi i-ar fi dat mită pentru a pune mâna pe mai multe suprafețe de teren.

„Că anumite localități conduse de edili PSD vor să se asocieze cu Romeo Dunca (municipiul Caransebeș) sau nu vor să se asocieze cu Romeo Dunca (comunele Obreja și Brebu) este strict decizia unor majorități locale pe care nu vreau să o comentez. Eu știu doar că, ocupându-se de astfel de afaceri, Romeo Dunca a băgat oameni în pușcărie și n-a avut scrupule pentru astfel de acțiuni!

Mai știu și că sunt angajați profesioniști din Consiliul Județean care vor să plece pentru că nu-l mai suportă! Spre exemplu, Darian Ciobanu, secretarul Consiliului Județean, care se plângea la colegii mei să-i găsească un loc pe la București, măcar temporar, până județul va scăpa de acest impostor, adus cu sprijinul oamenilor politici Nelu Popa și Marcel Vela!”, a concluzionat Ion Mocioalcă.

Reacția edilului reșițean

Pomenit de Mocioalcă, Ioan Popa a avut, la rândul său, o reacție publică.

„Ești în politică de 25 de ani. Ai 5 mandate de parlamentar. Ai condus stânga socialistă din județul Caraș-Severin atâta amar de ani cu rezultate dezastruoase. Și-n plus, ai mințit și minți în cel mai oribil mod cu putință!

Vorbești despre „un hotel despre care cu toții știm că este proprietatea lui Romeo Dunca” ce ar „trona” în „centrul proiectului Nedeia”. Hotelul din mijlocul Nedeii al lui Dunca, domnule Mocioalcă, este un refugiu, o cabană care nu are absolut nicio legătură cu platoul Nedeia. Este pe un alt platou, dar tu n-ai de unde să știi asta, că n-ai urcat acolo. Și te înțeleg, tu nu poți urca acolo pentru că n-ai nici timp, nici forța necesară.

Tu joci jos, la firul ierbii, cu bârfe, cu intrigi, cu politici meschine, machiavelice. Asta știi să mânuiești cu mare dibăcie, atât ai învățat în cei 25 de ani de politică. Dar vreau să știi că lumea se deșteaptă. Căci, vorba aia, poți să minți pe unii câteodată, dar nu poți să-i minți pe toți tot timpul.

Din păcate, din cauza acestui mod mizerabil și păgubos de a face politică, în spatele vostru nu a mai ieșit nimic bun în ultimii ani. Pe Romeo Dunca, dacă tot te faci că uiți, îți amintesc că nu l-am adus eu în politică. Și-mi pare rău că nu l-am adus eu.

Dar îmi pare bine că e în politică și-n administrație. Și o să facă treabă, deși ați ales să îi puneți toate frânele de care sunteți în stare. Vei vedea asta și la alegerile din 2024. Atunci când iarăși o să te uiți la rezultate și n-o să înțelegi nimic!”, a transmis edilul liberal al Reșiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...