Scandal pe covorul roșu, la gala MTV Video Music Awards (VIDEO)

Un scandal izbucnit pe covorul roșu la gala MTV Video Music Awards, care a avut loc duminică în Brooklyn, se află în atenția publicațiilor americane glossy și nu numai.

Sportivul Conor McGregor a fost la un pas să-l lovească pe iubitul actriței Megan Fox, la gala MTV Video Music Awards. Se pare că totul ar fi început după ce Machine Gun Kelly, iubitul lui Fox, l-ar fi refuzat pe luptător atunci când l-a rugat să facă o poză împreună.

După ce Conor McGregor a fost refuzat, el și-a ieșit din minți și a sărit să-l bată pe iubitul lui Megan Fox, fără să mai țină cont că se află pe covorul roșu. Gărzile de corp au intervenit imediat și i-au despărțit pe cei doi înainte ca și cineva să fie rănit în urma altercației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...