Scandal uriaș la PNL Ploiești: Roberta Anastase făcută KO de primarul Andrei Volosevici

Una dintre cele mai puternice organizații județene a PNL este zguduită de ceva timp de un scandal de mare amploare care este departe de a fi încheiat.

La sfârșitul acestei săptămâni, primarul liberal al municipiului Ploieștiului, Andrei Volosevici, a lansat, prin intermediul unei conferințe de presă, o serie de acuzații destul de grave la adresa senatoarei Roberta Anastase, care este chiar președintele PNL Ploiești.

Recent, Roberta Anastase a transmis pe Facebook că a insistat, fără succes, pe lângă primarul Andrei Volosevici pentru construirea unei creșe cu finanțare prin Ministerul Dezvoltării.

Dar, edilul Andrei Volosevici consideră că reacția Robertei Anastase este „jenantă” și susține că aceasta din urmă nu are niciun merit pentru construcția creșei.

”Pare că începe să devină un obicei aşa… jenant, pentru o persoană din spaţiul public-şi aici mă adresez doamnei senator Roberta Anastase-şi este jenant că pare că nu înţelege exact care-s creşele, care-s programele… Eu aş ruga-o elegant pe doamna să se informeze…Niciodată doamna Anastase nu s-a rugat de mine ca să facem o creşă. În plus, ceea ce noi am pus oficial pe site-ul Primăriei, ieri, a fost altă creşă decât crede doamna. (…) Eu înţeleg că nu mă mai iubeşte. Nu m-o mai iubi, asta este, ce să facem? Dar cinstit, totuşi un senator al României care dezinformează, e cam jenant”, a precizat primarul Andrei Volosevici.

Mai voalat, primarul liberal al Ploieștiului a dat de înțeles că Roberta Anastase cam… minte.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole