Scandalul CSA-FCSB: Ciolacu a trimis Corpul de Control la clubul Armatei

După ce FCSB nu a primit acceptul de a juca în Ghencea derby-ul cu Dinamo, Marcel Ciolacu, premierul României, a dispus Corpului de Control să se ducă la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și să investigheze cazul.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, ordinul lui Ciolacu e deja în executare. Corpul de Control e prezent în aceste momente la sediul CSA Steaua, unde verifică documentele și procedurile de la negocierile dintre Steaua și FCSB.

Ciolacu a fost un susținător al ideii ca FCSB să evolueze pe Stadionul Steaua și, conform informațiilor GSP, vrea acum un raport complet despre negocierile eșuate dintre CSA și Becali.

De ce nu au ajuns la un acord FCSB și CSA Steaua


Piedica a fost reprezentată de polița de asigurare care să acopere eventualele distrugeri din arenă, aici exceptând discuțiile născute în jurul gazonului.

CSA Steaua a solicitat polița respectivă celor de la FCSB, care s-au adresat unui broker. Nimeni nu a putut oferi o astfel de garanție, iar „militarii” nu au fost de acord cu soluția vicecampioanei, cea a unui nou bilet avalizat.

Până la urmă, Derby de România se va juca pe „Arcul de Triumf”. FCSB – Dinamo are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole