Scandalul momentului în fotbalul românesc. Gabi Tamaș i-a înjurat pe suporterii Petrolului (Video)

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, încetarea contractului cu Gabriel Tamaş, dar în spatele deciziei stă un scandal între fotbalist și suporterii nou-promovatei.

Conform publicației incisivdeprahova.ro, Tamaș i-a înjurat pe fanii Petrolului.

Hai să spun, dacă vrei să spunem pe românește. Și azi la ședință, las-o în p**a mea. Că am dezamăgit suporterii… Mă c*c pe suporteri, până la urma urmei, în p**a mea.

Eu vreau să câștig. Eu, ca fotbalist, vreau să câștig, pentru că așa câștig bani. Lăsați-mă, frate, că toată lumea… La Petrolul câștig de suporteri… Dar cine p**a mea sunt suporterii ăștia, mă?„.

Fostul fotbalist al Petrolului, Daniel Chiriță, spune că Tamaș a băut cu el și apoi a fost înregistrat.

Succes frate în continuare ești nr 1 la 38 de ani și sincer cei care te-au înregistrat sunt oameni de nimic,lumea trebuie sa știe că ai fost la mine la un pahar, ti-au făcut manevră te-au provocat să te dea afară!”

Venit în luna iunie la Petrolul, Tamaş (38 ani) a fost integralist în acest sezon, evoluând în 14 partide (13 în Superliga şi 1 în Cupa României), în care a marcat şi de două ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...