Scenariu schimbat pentru anumite școli din București

În cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență s-a luat decizia ca anumite unități de învățământ din București să-și înceapă luni, 14 septembrie a.c., după un alt scenariu. Conform ministrului Educației, sunt 29 de școli din București care au adoptat scenariul roșu, acela în care cursurile se vor desfășura exclusiv online.

În alte 607 de unități de învățământ din București se va aplica scenariul galben, în care cursurile se vor desfășura și în clase și online

„Este vorba despre școala centrală și o grădiniță, «Zâna Florilor». Au solicitat, prin decizia consiliului de administrație, care a fost transmisă la inspectoratul școlar azi. Așteptăm să se întrunească Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență ca să dea și hotărârea pentru scenariul roșu în aceste cazuri. La gradiniță așteptăm definitivarea anchetei DSP, pentru că s-a anunțat abia asear”, a declarat Monica Anisie, duminică după-amiază.

Ministrul Educaţiei a mai anunțat că la nivelul întregii țări sunt 2.423 unităţi care funcţionează în scenariul verde, 4.915 în scenariul galben şi 262 unităţi în scenariul roşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...