Scene incredibile, în Argeș. Un profesor a încuiat o elevă în vestiar și a pipăit-o

Publicat: 13 oct. 2022, 21:55, de Florentin Lucaniuc, în ACTUALITATE , ? cititori
Scene incredibile, în Argeș. Un profesor a încuiat o elevă în vestiar și a pipăit-o

Un profesor de religie a încuiat o elevă în vestiarul școlii și a pipăit-o. Întâmplarea șocantă s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 13 octombrie, în sala de sport a Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești, aflat la doi pași de centrul orașului.

Un profesor de religie de la la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Piteşti este acuzat că ar fi încercat să abuzeze sexual o elevă de clasa a IX-a.

Totul s-ar fi petrecut în sala de sport a unităţii de învăţământ. Eleva a fost chemată de către profesor pentru a arăta ce au stricat colegii săi. Dar, ajunsă în zona vestiarelor, eleva ar fi fost încuiată de către profesor. Acesta ar fi început să o pipăie şi i-ar fi propus să aibă o relație, primind o brățară cadou, scrie ziarulargesul.ro.

Inspectoratul de Poliție Argeș a anunțat că s-a autosesizat după informațiile apărute în spațiul public despre ce s-ar fi ăetrecut la liceul din Pitești.

În cursul serii de 13 octombrie, „polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea situației și luarea măsurilor ce se impun”.