Scene scandaloase la Polivalenta din București: Două femei, lovite cumplit în cușca MMA de ”Perversul de pe Tg. Ocna” VIDEO

Publicat: 30 mai 2024, 20:05, de Andrei Ceausescu, în SPORT , ? cititori
Scene scandaloase la Polivalenta din București: Două femei, lovite cumplit în cușca MMA de ”Perversul de pe Tg. Ocna” VIDEO

Gala Real Xtreme Fighting (RXF) desfășurată miercuri la Sala Polivalentă din București a stârnit controverse și reacții puternice din partea publicului prezent. Pe lângă meciurile obișnuite de MMA, evenimentul a inclus un spectacol greu.

Organizatorii au promovat evenimentul ca fiind un „mega-show” destinat fanilor sporturilor de contact, în care vor avea loc confruntări între artiști și personalități cunoscute din mediul online.

Unul dintre momentele care a stârnit atenția a fost meciul în care Sorin Ion, cunoscut pentru replica sa virală din 2010, „perversa de pe Târgu Ocna”, s-a confruntat cu două femei în ring. Una dintre femei era o luptătoare profesionistă de MMA, Beatrice Ungureanu, cunoscută sub numele de Bettyshor, în timp ce cealaltă, Roxana Țuțu, fostă concurentă la reality show-ul „Casa iubirii”, se afla pentru prima dată într-un ring. Meciul a fost marcat de momente intense, cu Sorin Ion lovind fetele cu pumni și picioare sub privirile amuzate ale comentatorilor și ale publicului prezent în sală.

În ciuda controversei, organizatorul Sebastian Vieru a declarat că nu consideră neobișnuit ca un bărbat să lupte împotriva unor femei în cadrul unui show de acest gen, subliniind că participantele au fost de acord să ia parte la eveniment. Cu toate acestea, reacțiile din partea altor figuri din lumea sportului au fost critice. Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, a subliniat că, deși nu există nicio ilegalitate în acest tip de meci, consideră că este un aspect moral discutabil.

În timp ce unii participanți la eveniment au susținut conceptul de lupte mixte între femei și bărbați ca parte a unui spectacol, alții au exprimat dezaprobare față de această practică. Ionuț „Pitbull” Atodiresei a considerat că fetele au fost conștiente de decizia lor de a participa și că este normal ca aceste confruntări să aibă loc în cadrul unui eveniment de divertisment.

 

Sursa VIDEO și FOTO: Facebook/RXF