„Scheletul” lui Bădălău, tot mai singur prin Giurgiu

Nici nu a început bine campania electorală și deja președintele PSD al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, mai cunoscut în zonă sub numele de „Scheletu’”, care mai candidează pentru un nou mandat, a și avut parte de câteva surprize neplăcute.

Înainte de începerea campaniei electorale, un număr de 28 de primari PSD dintre cei 48 pe care îi avea în județul Giurgiu au trecut la PNL. În plus, primarul PSD al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, va candida pentru un nou mandat din partea Pro România. Astfel, în această conjunctură, Marian Mina, care este finul baronului PSD de Giurgiu Nicolae Bădălău, și-a redus foarte mult șansele de a mai obține un nou mandat la șefia Consiliului Județean Giurgiu.

Însă, marea surpriză neplăcută în această campaniei electorală pentru Marian Mina a fost că nașul său, Niculae Bădălău, nu merge cu el prin comunele din județ sub pretextul că a fost numit vicepreședinte al Autorității de Audit de la Curtea de Conturi a României și această funcției nu îi permite să facă politică. Astfel, acum, Marian Mina se afișează prin comunele giurgiuvene doar cu primarul în funcție sau candidatul PSD la primărie, dar fără nașul Niculae Bădălău care este încă președintele PSD Giurgiu.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole