Schimbare de macaz: Nepoata Reginei Elisabeta se lansează în lumea podcasturilor

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta, se lansează în lumea podcasturilor. Membra Familiei Regale va prezenta o emisiune pentru organizația sa caritabilă destinată combaterii traficului de persoane.

Tânăra are 33 de ani și este co-fondatoare, alături de prietena sa apropiată Julia de Boinville, a fundaţiei The Anti-Slavery Collective. Aceasta a publicat, recent,  o imagine, în care cele două amice înregistrează împreună un episod al podcastului din reşedinţa sa, Frogmore Cottage.

Prinţesa Eugenie&Jules dezvăluie că înregistrează un podcast pentru The Anti-slavery Collective @TASC_org, o organizaţie caritabilă pe care a co-fondat-o pentru a pune capăt traficulșui de persoane. Înregistrările au început în 2021 în reşedinţa prinţesei Eugenie şi vor fi lansate în cursul acestui an”, se arată pe contul de Twitter al Gert’s Royals.

Prințesa Eugenie a distribuit recent mai multe imagini din ultimul an. Aceasta a ținut să împărtășească modul în care s-a schimbat viața sa de când a devenit mamă. Ea și-a botezat fiul într-o ceremonie restrânsă, alături de restul Familiei Regale. La evenimentul emoționant a luat parte și Regina Elisabeta. Micuțul August a fost născut la Spitalul Portland in Londra, conform publicației Vanity Fair. Nepoata Reginei Elisabeta a trecut prin mai multe momente dificile în timpul sarcinii din cauza operației de scolioză pe care a avut-o în adolescență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...