Schimbare de macaz: Nepoata Reginei Elisabeta se lansează în lumea podcasturilor

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta, se lansează în lumea podcasturilor. Membra Familiei Regale va prezenta o emisiune pentru organizația sa caritabilă destinată combaterii traficului de persoane.

Tânăra are 33 de ani și este co-fondatoare, alături de prietena sa apropiată Julia de Boinville, a fundaţiei The Anti-Slavery Collective. Aceasta a publicat, recent,  o imagine, în care cele două amice înregistrează împreună un episod al podcastului din reşedinţa sa, Frogmore Cottage.

Prinţesa Eugenie&Jules dezvăluie că înregistrează un podcast pentru The Anti-slavery Collective @TASC_org, o organizaţie caritabilă pe care a co-fondat-o pentru a pune capăt traficulșui de persoane. Înregistrările au început în 2021 în reşedinţa prinţesei Eugenie şi vor fi lansate în cursul acestui an”, se arată pe contul de Twitter al Gert’s Royals.

Prințesa Eugenie a distribuit recent mai multe imagini din ultimul an. Aceasta a ținut să împărtășească modul în care s-a schimbat viața sa de când a devenit mamă. Ea și-a botezat fiul într-o ceremonie restrânsă, alături de restul Familiei Regale. La evenimentul emoționant a luat parte și Regina Elisabeta. Micuțul August a fost născut la Spitalul Portland in Londra, conform publicației Vanity Fair. Nepoata Reginei Elisabeta a trecut prin mai multe momente dificile în timpul sarcinii din cauza operației de scolioză pe care a avut-o în adolescență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...