Schimbare de tactică, în câteva ore: Malta a renunţat la închiderea frontierelor pentru călătorii nevaccinați

Guvernul maltez a renunţat la închiderea frontierelor pentru călătorii nevaccinaţi împotriva Covid, marţi seară, cu câteva ore înainte de intrarea în vigoare a acestei măsuri anunţate la 9 iulie, în schimb impunându-le acestora o perioadă de carantină, notează AFP.

Persoanele care ajung în Malta fără a fi în posesia unui certificat de vaccinare vor fi obligate să treacă printr-o perioadă de carantină”, a indicat executivul de la Valetta.

Mica insulă mediteraneană se laudă cu cea mai mare rată de vaccinare din UE

Malta a anunţat, vinerea trecută, că îşi închide frontierele pentru călătorii nevaccinaţi, sperând să stopeze creşterea numărului de infectări cu coronavirus. Dacă la 27 iunie nu mai înregistrase niciun caz nou, vineri au fost raportate 96, dintre care 90% la persoane nevaccinate. Mica insulă mediteraneană cu 500.000 de locuitori se laudă cu cea mai mare rată de vaccinare din UE, 79% din populaţia adultă primind deja două doze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...