Schimbare la vârful CNAIR: Cristian Pistol o înlocuiește pe Mariana Ioniță în funcția de director general

Consiliul de Administrație din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis schimbarea directorului general Mariana Ioniță cu Cristian Pistol.

Mariana Ioniță a fost numită în fruntea CNAIR la începutul anului 2020. Ea a fost acum înlocuită cu Cristian Pistol, consilier de stat al premierului Florin Cîțu, scrie Press House, citând surse din Ministerul Transporturilor.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere este o companie de interes strategic național, care funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și care are ca misiune implementarea programelor de dezvoltare a rețelei de drumuri publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...