Schimbarea axei destinului. Cum ni se va schimba viața în următorul an în funcție de zodie

Nodurile lunare sunt denumite și axa destinului. Nodul Sud arată trecutul, viețile anterioare și Nodul Nord arată noua direcție și ce avem de învățat.  Ele sunt întotdeauna în semne și case opuse. Astrolog Alexandra David ne prezintă cum ne va fi influențată viața în următorul an în funcție de zodie.

Axa destinului s-a mutat de pe Gemeni (Nodul Nord) -Săgetător ( Nodul Sud), pe axa Taur ( Nodul Nord) – Scorpion.

Nodurile lunare vor sta pe această axa timp de 1 an jumătate, de pe 18.01.2022 până pe 17.07.2023.

Acest lucru ne aduce pe toți cu “picioarele pe pământ” și ne determină să fim mai raționali, să căutam stabilitatea și confortul în toate domeniile din viața noastră.

Nodul Nord în Taur

Cu Nodul Nord în Taur, provocările și în același timp temele la care avem de lucrat în aceasta perioada sunt:

– eliberarea de dependente, în special cele emoționale

– a fi în aici și acum, învățând să ne bucuram de viață și de momentele mici

– a învață să ne ascultam corpul, să îi ascultam nevoile

– a ne focusa pe bunăstarea și confortul nostru

Nodul Sud în Scorpion

Nodul Sud în Scorpion ne provoacă le plan emoțional pentru a curata și vindeca toate fircile care ne tulbura pacea și liniștea, în special fricile legate de abandon, trădare, înșelat, mințit.

Daca până acum, în ultimul an și jumătate, cât axa destinului a fost în Gemeni și Săgetător; și informația a fost multă și a venit din toate părțile, fiindu-ne greu să separam ceea ce este adevărat de ceea ce este fals; de acum încolo ne vom baza doar pe lucruri concrete, palpabile.

Să vedem acum ce înseamnă aceasta schimbare pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

Pentru Berbec Nodul Nord activează zona veniturilor; a banilor și focusul în următorul an jumătate vă ți pe obținerea siguranței materiale. Nodul Sud activează temeri legate se pierderea banilor, de sexualitate și de abandon.

TAUR

Pentru Taur Nodul Nord indica o schimbare a destinului, la propriu. Vei simți o chemare de a face lucruri noi, de a te ocupa mai mult de tine, de a-ți urma visele. Nodul Sud activează temeri legate de relația de cuplu și viață în doi.

GEMENI

Pentru Gemeni Nodul Nord aduce o perioada de introspecție și conștientizări profunde. Vei vedea lucrurile mult mai clar și iți vei da seama de ce ai făcut anumite alegeri.  Nodul Sud activează temeri legate de sănătate, relațiile de la locul de munca și rutina zilnica, atât în viață profesionala cât și în cea personala.

RAC

Pentru Rac Nodul Nord aduce socializare, deschidere către noi relațîi, în special de prietenie. Prietenii vor fi una dintre resursele tale în aceasta perioada. Nodul Sud activează temeri legate de relațîi romantice și relația cu copiii. Tot ce nu a fost vindecat până acum e foarte posibil să iasă la suprafață pentru a fi integrat și vindecat.

LEU

Pentru Leu  Nodul Nord aduce lumina în ceea ce privește vocația și drumul tău în viață. Accentul de vă pune pe stabilitate și confort, cu cât mai puțîn efort dar și împlinirea misiunii în sfera profesionala. Nodul Sud activează temeri legate de casa, familie, și inclusiv traume din relația cu părințîi care pot ieși la suprafață pentru a fi vindecate.

FECIOARĂ

Pentru Fecioara Nodul Nord aduce inspirație și dorință de expansiune, prin studiu, călătorii și pentru unii chiar și o mutare în străinătate. Nodul Sud activează temeri și blocaje legate de comunicare și exprimarea propriului adevăr sau tensiuni nerezolvate în relația cu frații și surorile, daca ei sunt prezenți.

BALANȚĂ

Pentru Balanță Nodul Nord aduce transformare profunda a celor mai ascunde frici și câștiguri din parteneriate sau câștiguri neașteptate din terțe surse. Nodul Sud activează temeri și blocaje legate de bani și posibilitatea de a schimba și transforma toate paradigmele și convingerile referitoare la bani, care nu iți mai sunt de folos și nu te ajuta.

SCORPION

Pentru Scorpion Nodul Nord aduce posibilități și stabilitate în parteneriate. Acum mai mult că niciodată vrei să știi pe cine te poți baza și cauți siguranță în relațiile tale apropiate. Nodul Sud activează temeri și blocaje legate de propria ta persoana, complexe legate de imagine, temeri legate de felul în care te exprimi și ești perceput, și orice sentiment că nu meriți sau că nu ești suficient de bun se cere a fi identificat și transformat.

SEGETOR

Pentru Săgetător Nodul Nord aduce un focus pe munca și sănătate. Vei avea mult mai mare grija de corpul tău, vei schimba obiceiuri și vei elimina tot ce iți bruiaz confortul. În același timp, vei caută să iți faci munca mai eficient. Nodul Sud activează mintea subconștiență și vă scoate la suprafață emoții reprimate și situații și blocaje de care până acum nu erai conștient. E o perioada de vindecare profunda.

CAPRICORN

Pentru Capricorn Nodul Nord aduce un creativitate și romantism. Noi relații sau un nou suflu în relațiile deja existente, precum și căutarea confortului și a stabilității prin relații. Este vorba despre simplificarea relațiilor și despre a găsi bucuria alaturi de persoanele dragi dar și despre a găsi bucuria în interiorul tău. Nodul Sud activează vechi conflicte ramase nerezolvate cu prietenii sau cu antturajul și temeri legate de integrarea în societate dar și temeri legate de viitor și dorințele tale.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsător Nodul Nord aduce un dorință de a crea confort în spațiul în care locuiești, să creezi acel sentiment de acasă și de confort. Și de a te simți acasă și în familia din care faci parte, a simți că aparții. Nodul Sud activează frici legate de cariera, de drumul tău în viață și de vocația ta.

PEȘTI

Pentru Pești Nodul Nord aduce un dorință de a sedimenta și folosi cunoașterea pe care o deții. Vă ieși la suprafață și nevoia de a te exprima, clar și răspicat, de a-ți spune punctul de vedere fără să mai menajezi.  Nodul Sud activează  nesiguranțe legate de cunoștințele pe care le ai, teama că nu știi suficient de multe, precum și lucruri ramase nerezolvate în ceea de privește studiile și călătoriile.

Mai multe detalii despre zodii și astre puteți citi pe pagina de Instagram a astrologului Alexandra David.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...