Schimbări radicale la TikTok: Platforma va permite repostarea clipurilor, însă în condiții stricte

Repostarea clipurilor va fi accesibilă pe TikTok, rețea de socializare care testează funcția, care este, de altfel, de multă vreme pe alte rețele de socializare. Repostarea pe TikTok va avea însă anumite limitări.

Utilizatorii vor putea redistribui clipurile altor persoane, însă numai pentru proprii urmăritori, pentru că acele clipuri nu vor fi accesibile și restului publicului de pe rețea.

Butonul “Repost” va putea fi găsit în meniul de Share, cel care include toate opţiunile de partajare a conţinutului, precum expedierea directă către anumiţi prieteni sau trimiterea prin intermediul altor aplicaţii, relatează news.ro.

Abordarea TikTok urmărește astfel să păstreze în profilul personal doar creaţiile proprii, nu şi postările preluate de la alţi utilizatori.

Platforma chinezească, cel puţin în cadrul testului actual, limitează potenţialul de răspândire al postărilor preluate prin intermediul acestei funcţii. Clipurile repostate vor fi afişate doar celor care se urmăresc reciproc. Asta pentru a evita ca funcţia să fie folosită de creatorii cu mulţi urmăritori pentru a se promova reciproc.

Nu se ştie, deocamdată, când va fi lansată oficial pentru toţi utilizatorii platformei noua facilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...