Școlile din București pot obține până la 20.000 de lei pentru activități sportive în afara orelor de curs

Primarul genereal Nicușor Dan a anunțat că a semnat regulamentul aferent apelului de proiecte „Civitas 2.0. – Sport Școlar”,  prin care unitățile de învățământ din Bucuești pot obține fonduri de până la 20.000 de lei pentru activități sportive în școli, în afara orelor de curs, pentruu elevii din clasele 0-VIII.

În postarea pe Facebook, primarul general transmite: „Invit unităţile de învăţământ să depună cererile de finanţare, începând de astăzi şi până pe 10 iunie. Primăria Capitalei va asigura finanţarea resursei umane necesare desfăşurării acestor activităţi, precum şi materiale sportive. Programul e derulat prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism şi Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS, iar proiectele care vor fi aprobate trebuie să fie implementate în perioada septembrie-decembrie 2022”, precizează primarul general.

Bugetul total disponibil pentru sesiunea din acest an e de un milion de lei, iar valoarea maximă finanțată pentru un proiect este de 20.000 lei.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole