Școlile din municipiul Deva vor ține orele în scenariul galben în perioada 1 – 5 martie

Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a anunţat că toate unităţile de învăţământ din municipiul Deva vor desfăşura activităţi didactice conform scenariului galben în intervalul 1 – 5 martie.

Scenariul galben presupune participarea zilnică, cu prezenţă fizică în unităţile de învăţământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, şi a celor din anii terminali din învăţământul profesional şi postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor protecţie. De asemenea, acest scenariu înseamnă şi participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase sau ani de studiu.

„În urma asigurărilor conducerii societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA, Sucursala Electrocentrale Deva – Termocentrala Mintia, referitoare la furnizarea agentului termic, implicit a apei calde de consum şi a încălzirii în municipiul Deva, în perioada 1 – 5 martie 2021, toate unităţile de învăţământ din municipiul Deva, vor desfăşura activităţi didactice conform scenariului 2 (scenariul galben), stabilit în funcţie de rata de incidenţă de la nivelul localităţii, în conformitate cu Ordinul Comun al Ministerului Educaţiei şi al Ministerului Sănătăţii nr. 3235/93/04.02.2021”, arată un comunicat de presă semnat de inspectorul şcolar general, profesorul Ilie Pârvan.

Conform sursei citate, în perioada 22.02.2021 – 26.02.2021, un număr de 11 unităţi de învăţământ devene au asigurat desfăşurarea activităţilor didactice în sistem online, urmare a comunicatului societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA, Sucursala Electrocentrale Deva – Termocentrala Mintia, prin care anunţa sistarea furnizării agentului termic în municipiul Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...