Scorsese a semnat un ACORD global. Ce presupune

Martin Scorsese s-a orientat spre un gigant streaming. Potrivit portalului Deadline, tocmai a încheiat un acord cu Apple TV+ , prin intermediul casei sale de producţii Sikelia Productions.

După ce a triumfat cu superproducţia “The Irishman” (2019) pentru Netflix, regizorul Martin Scorsese s-a orientat spre un alt gigant de streaming, de data aceasta Apple TV+. Cu care a semnat un acord global pentru a produce şi a realiza diferite seriale şi filme, după cum relatează EFE. În luna mai s-a aflat că Apple, Paramount şi reputatul cineast au încheiat un acord pentru a aborda împreună “Killers of the Flower Moon”, noul film al lui Scorsese care îi va avea ca protagonişti pe Leonardo DiCaprio şi Robert de Niro.

Iniţial, “Killers of the Flower Moon” urma să fie produs de Paramount, însă bugetul mult prea mare prevăzut pentru acest film, estimat la o sumă cuprinsă între 180 şi 200 de milioane de dolari, a determinat studioul să caute parteneri pentru acest proiect.

Una dintre cele mai ample investigații ale FBI

Filmările pentru ”Killers of the Flower Moon” ar fi trebuit să înceapă în luna martie, însă, după izbucnirea pandemiei, data începerii producţiei a fost amânată. Se prevede ca filmul să intre în producţie în februarie 2021, iar filmările, care vor avea loc în Osage County (Oklahoma), vor dura peste patru luni. Potrivit liderului populaţiei native din tribul Osage, “Killers of the Flower Moon”, adaptare a romanului cu acelaşi nume scris de David Grann, va crea numeroase oportunităţi de lucru pentru localnici. Acţiunea lungmetrajului este plasată în anii 1920 şi spune povestea crimelor comise asupra membrilor tribului Osage din Oklahoma, după descoperirea petrolului în regiune. Seria de crime a reprezentat una dintre cele mai ample investigaţii ale FBI, în care a fost implicat şi J. Edgar Hoover.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...