Sculptura care poate da o lovitură „de licitație” în aceste vremuri

Cea mai valoroasă sculptură a Licitaţiei de Sculptură Contemporană, organizată pe 15 martie de Artmark, cu un preţ de pornire de 7.000 de euro, este creaţia artistului George Apostu – „Fluturi”.

Sculptura de mari dimensiuni este turnată în bronz, iar o variantă a acesteia se regăseşte expusă în Parcul Kiseleff din Bucureşti.

În licitaţie se regăseşte şi opera „Forgotten Past” realizată de Daniel Rădulescu, tânărul sculptor care a reprezentat România în Pavilionul României la Expo 2020 Dubai. Sculptura din licitaţie, realizată de Rădulescu special pentru evenimentul din 15 martie prin sudură în oţel, are un preţ de pornire de 5.000 de euro.

Pentru prima dată în cadrul licitaţiilor de sculptură contemporană, este scoasă la vânzare o sculptură-manifest ecologic. Lucrarea „Melting with the city”, realizată de artistul Matei Ulmeanu, plecând de la un preţ de pornire de 1.000 de euro, îşi propune să ridice un semn de întrebare asupra modului în care privim automobilul, simbol al evoluţiei sau delir colectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...