Incident la Institutul de Urologie Cluj. Scurtcircuit în blocul operator în timp ce un pacient se afla pe masa de operație

În timpul unei intervenții chirurgicale de la Institutul de Urologie Cluj s-a produs un scurtcircuit la un panou electric din blocul operator. Incidentul a avut loc în timp ce un pacient se afla pe masa de operație.

Pacientul a fost mutat de urgență în alt salon. Personalul medical aflat la fața locului a reușit să stingă focul înainte de venirea pompierilor.

„O autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în jurul orei 15,30, ca urmare a unui apel primit pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 cu privire la un faptul că un panou de iluminat, situat în blocul operator al Institutului de Urologie al SCJU, a luat foc. Personalul spitalului a reacţionat prompt, reuşind să stingă panoul led cu mijloace proprii, şi au mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon. Pacientul nu a suferit afecţiuni în urma acestui eveniment”, se arată într-un comunicat trimis de ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, „nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienţi sau pentru personalul spitalului”

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole