Se angajează turiști profesioniști

Vrea cineva să fie turist? Turist de profesie, nu orișicum… Iată… Compania Hotels.com vrea să angajeze pe cineva pe postul de „retro beach motelier”.

Hotels.com este un site web pentru rezervarea camerelor de hotel online și telefonic. Compania are 85 de site-uri web în 34 de limbi și listează peste 325.000 de hoteluri în aproximativ 19.000 de locații. Inventarul său include hoteluri și pensiuni și unele apartamente și alte tipuri de cazare comercială. Hotels.com a fost înființat în 1991 ca Rețeaua de rezervări hoteliere (HRN).

În 2001, a devenit parte a Expedia, Inc. și în 2002 și-a schimbat numele în Hotels.com. Compania este operată de Hotels.com LP, o filială în comandită situată în Dallas, Texas, în Statele Unite).

Ce trebuie să faci? Să vizitezi unele moteluri retro de pe plajă, să faci documentare în legătură cu ele, să înregistrezi totul într-un material video. Itinerariul cuprinde cele mai bune 10 moteluri retro de pe plajă de la Hotels.com din America, de exemplu: The Pearl Hotel din San Diego, California, și Vagabond Hotel din Miami, Florida.

Prezentarea se face pe baza evaluărilor oaspeților, pe designul general, pe valoarea și locația hotelului, așa a specificat compania într-un comunicat de presă, potrivit CNN. Job-ul va cuprinde activități offline, cum ar fi documentarea călătoriei „pentru generațiile viitoare” folosind o cameră clasică polaroid.

Turistul profesionist va primi o bursă de 10.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile de călătorie și un salariu de 5.000 de dolari. O fi bine, n-o fi… „Călătorii din zilele noastre tind să caute hoteluri și stațiuni all-inclusive atunci când își planifică escapadele de vară, dar retro beach motelier vrea să demonstreze că motelurile pe plajă pot fi la fel de luxoase”, a spus Melissa Dohmen de la Hotels.com.

În plus, turistul profesionist, dacă nu vrea să călătorească singur, poate să ia cu el pe cine vrea. Oricum, e mai frumos să bați plaja în doi decât de unul singur…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...