Se caută director la o companie de stat. Poate câștiga 22.000 euro lunar

Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz S.A, ce se ocupă de transportul, tranzitul internaţional, dispecerizarea gazelor naturale şi cercetarea-proiectarea în domeniul transportului de gaze naturale, angajează CEO.

Conform informațiilor publicate de alephnews, viitorul director nu trebuie să știe limba engleză, nici măcar la nivel de începător. Cât privește retribuția, actualul director general interimar, Ion Stelian, câștiga în 2019 un salariu de 22.000 de euro pe lună.

Transgaz a anunţat săptămâna aceasta că administratorii companiei au hotărât alegerea lui Petru Ion Văduva ca președinte al Consiliului de Administraţie, în calitate de preşedinte, pentru o perioadă de patru luni. Văduva a fost director al companiei până în iunie 2017, când și-a dat demisia, invocând motive personale.

Ion Sterian, fost președinte al Consiliului de Administrație al societății a fost numit director general provizoriu până la finalizarea procedurii de selecţie, cu o durată a mandatului de patru luni şi cu posibilitatea de prelungire, “pentru motive temeinice”, până la maximum şase luni, timp în care se speră că se va rezolva problema unui management definitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...