Se cere demisia lui Dan Barna după alegerile parlamentare: „Duceți partidul pe o linie moartă”

Publicat: 07 dec. 2020, 10:00, de Raluca I. Heroiu, în POLITICĂ , ? cititori
Se cere demisia lui Dan Barna după alegerile parlamentare: „Duceți partidul pe o linie moartă”
Dan Barna, USR

După discursul pe care l-a ținut, duminică seara, la aflarea exit-pollurilor, pe pagina de Facebook a lui Dan Barna au apărut mai multe mesaje în care i se cere demisia de la șefia USR.

Membrii și simpatizanții USR îi cer demisia lui Dan Barna.

  • Demisia de onoare, dacă aveți așa ceva. Fără melodramă, dar duceți partidul pe o linie moartă
  • Domnul Barna… rămâneți în izolare și lăsați politica”, sunt doar două mesaje postate pe Facebook, potrivit Mediafax.
  • „Domnule Dan Barna, cu respect vă spun, ați greșit că nu v-ați retras după alegerile prezidențiale. O spun ca votant Usr+. Ați tras în jos munca multor oameni. De ce? De ce nu puteți renunța? Vine un moment când trebuie să acceptați greșelile făcute și să lăsați alți oameni să ridice partidul”, est un alt mesaj.
  • „Și eu sper să existe o urmă de demnitate și să demisionați, domnule Barna. Unde e azi PSD e și o urmare a felului în care ați condus USR. E timpul ca împreună cu Ghinea să vă asumați eșecul usturător de azi. Dacă nu înțelegeți nici acum mesajul electoratului vostru probabil că o să îngropati complet partidul”, a spus un alt internaut.
  • „Da, este clar că deja încearcă să prostească lumea, era de așteptat de la un personaj cu un asemenea caracter. La europarlamentare au avut 22.4%, acum sunt la 15%, lumea nici nu a mai ieșit la vot dar este clar că Dan Barna nu vrea să plece. Cred că este cazul să luam partidul înapoi”, este un alt mesaj pe Facebook.

Liderul USR Dan Barna a aflat primele rezultate exit-poll ale alegerilor parlamentare de acasă, unde se află în izolare.