Se cere expulzarea presupusei iubite a lui Putin din Elveția

Peste 30.000 de persoane – conform publicației Nexta – au semnat o petiție prin care se cere expulzarea fostei sportive, Alina Kabaeva din Elveția.

De ce așa? De ce se face vinovată această femeie, ca să fie scoasă dintr-o țară? Pentru că umblă vorba că ea, altminteri o mare gimnastă, medaliată cu aur, în competițiile sportive, după cum spune presa sportivă, ar fi iubita lui Vladimir Putin.

Și, pe fondul izbucnirii războiului din Ucraina, dar și al antipatiei față de Putin, nu mai e nici ea dorită în această țară. Cum ar veni, pe cale de consecință… Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, ar avea cu liderul Kremlinului patru copii și Elveția a fost aleasă ca țară de domiciliu de Putin, ca iubita lui să fie protejată de toate intemperiile naturale sau umane care ar putea avea loc. Niciunul dintre cei doi protagoniști n-a confirmat vreodată că au o relație amoroasă, cu atât mai puțin, patru copii. Dar nici n-au infirmat. Ceea ce a lăsat loc de interpretări.

De altfel, Vladimir Putin a fost destul de secretos și în legătură cu fosta soție și fiicele pe care le are cu aceasta. Vom vedea ce se va întâmpla cu Alina Kabaeva. Dacă e sau nu expulzată, dacă e sau nu iubita liderului rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...