Se împlinesc 21 de ani de la alegerile prezidențiale din Rusia. Documentarul pe care nu trebuie să-l ratezi

Pe 26 martie se împlinesc 21 de ani de la alegerile prezidențiale din Rusia, în urma cărora Vladimir Putin a preluat puterea.

Marcat de copilăria sa în Leningradul devastat de război, Putin devine interesat de serviciul secret KGB încă din adolescență. Anul 1989 îl găsește în serviciul KGB, la biroul din Dresda (RDG).  

Odată cu prăbușirea URSS, Vladimir Putin  începe să fie tot mai apropiat de domeniul politic, ocupând funcții administrative locale și centrale, până când ajunge să fie numit prim ministru al lui Boris Elțin, la recomandarea oligarhului rus Boris Berezovski.

Viața, ascensiunea și implicarea

Putin a profitat de crizele interne ale Rusiei pentru a-și îndepărta adversarii, a reduce presa la tăcere și a-și consolida puterea.

În contextul împlinirii a 21 de ani de la alegerile prezidențiale din Rusia, B1 TV difuzează, în România, documentarul “Putin, amenințare pentru Statele Unite”, vineri, 26 martie, de la ora 22.00.

Documentarul prezintă viața liderului rus, ascensiunea sa la putere, dar și implicarea sa în afacerile interne ale SUA. Documentarul prezintă și modul în care Rusia a fost implicată în societatea și în politica internă a SUA, în alegeri, relația cu Donald Trump și Hillary Clinton, dar și apariția și utilizarea fake-news-urilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...