Se întâmplă în Slatina. Hoții au furat seiful gol fix din sediul primăriei

Cazuri de hoți mai puțin dotați cu materie cenușie au tot fost, însă, există mereu unii care vor să spargă tiparele. Așa a fost și cazul din Slatina, unde hoții au spart sediul primăriei și au fugit cu seiful fără bani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost anunţaţi, joi dimineaţa, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina. 

“La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2023, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un seif gol.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, stabilirii situaţiei de fapt şi dispunerii de măsuri legale”, a anunţat IPJ Olt.

Potrivit unor surse locale, este vorba de unul dintre sediile Primăriei Slatina. Clădirea respectivă nu ar beneficia de pază. 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole