Se întrevede un nou film „Harry Potter” cu actorii originali?

Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint nu au mai îmbrăcat robele de vrăjitori în devenire ale lui Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley de peste un deceniu. Dar regizorul filmului Harry Potter și Piatra Filozofală, respectiv Chris Columbus, vrea să îi reunească.

Columbus spune că și-ar dori să adapteze The Cursed Child, o piesă de teatru a cărei acțiuni are loc la 19 ani după finalul poveștii din seria de cărți a lui J.K. Rowling, pentru marele ecran. „Este o mică fantezie a mea”, relatează regizorul. Radcliffe, Watson și Grint au trecut toți de 30 de ani, vârsta ideală pentru a juca din nou personajele care i-au consacrat pentru această poveste.

The Cursed Child, piesă bazată tot pe o poveste originală a lui Rowling, se învârte în jurul copiilor lui Harry și Draco Malfoy, eroii originali fiind personaje secundare. Columbus a regizat și un alt film Harry Potter, Camera Secretelor și primele două lungmetraje din seria Fantastic Beasts, lucrând acum la The Secrets of Dumbledore, al treilea film al francizei spin-off, relatează Variety.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...