Se lansează primul curs de Low-Code Engineering din România

Plant an App, start-up specializat în tehnologie low-code, și-a propus ca, alături de Wantsome și Academia Prietenoasă de IT, să lanseze cursul Low- Code Engineering- Traseul de carieră agil, primul curs de acest tip din România.

Acest tip de curs este dedicat persoanelor care își doresc să se reorienteze spre o carieră în  domeniul IT.

Ce va presupune cursul?

Cursul Low-Code Engineering este format din nouă module, de la introducere în IT și ce înseamnă o aplicație până la utilizarea de date, interfață, testare și altele. Cursul se va închide cu o prezentare care va fi susținută în fața unui grup de posibili angajatori și va consta în expunerea aplicației pe care fiecare cursant a construit-o în toate cele 8 module de curs. Acesta este recunoscut la nivel internațional, iar costul este de 1.130 de euro.

Participanții vor învăța cum să creeze aplicații de business, care vor putea fi livrate în timp record și cu scriere minimă de cod. Cursul începe pe 1 martie 2021 cu o introducere în IT și continuă în perioada 1 aprilie – 31 mai 2021 cu module dedicate aprofundării informațiilor despre tehnologia low-code.

În timpul desfășurării cursurilor, Plant an App pune la dispoziția participanților licențe Plant an App, suport tehnic și interacțiune cu echipa, iar la final absolvenții vor avea oportunitatea de a obține un loc de muncă. Plant an App oferă două locuri de muncă în cadrul echipei pentru absolvenții cursului.

După absolvirea cursului, participanții vor deveni Low-Code Engineers și vor putea crea aplicațiile end-to-end pentru afaceri, start-up-uri sau vor putea fi chiar freelanceri.

„Pentru domeniul IT, tehnologia low-code este încă la început, nu doar în România, ci la nivel global. Însă, prin ritmul accelerat de creștere pe care îl are, ne dăm seama că în câțiva ani serviciile de low-code vor fi unele dintre cele mai căutate. Crearea de aplicații în timp scurt și la costuri reduse va deveni o cerință puternică în piață. De aceea, ne-am dorit să aducem în România acest curs, prin care să instruim ingineri locali de low-code. Avem în țară o forță de muncă în IT excepțională, recunoscută pentru performanțele sale la nivel mondial, iar noi ne dorim să rămânem la aceste standarde crescute. Ne bucură și apreciem în acest sens deschiderea pe care am avut-o din partea partenerului nostru de la Iași, Wantsome, și suntem încântați să lansăm cursul Low-Code Engineering. Reconversia profesională către IT prin low- code este acum posibilă la un curs distanță”, a explicat Bogdan Lițescu, fondator și CEO Plant an App.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...