Se poate? Ministrul muncii din Suedia, „la masă” pe peronul gării

Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia, surprinsă într-o ipostază unică. O imagine cu ministrul muncii din Suedia face înconjurul internetului. „Ylva Johansson a demonstrat că statutul nu ar trebui să schimbe atitudinea oamenilor”, scrie presa de pretutindeni.

Ministrul muncii a fost surprins în timp ce lua masa pe peronul gării. Politiciana apare ca o persoană simplă, nicidecum precum un demnitar. În timp ce aștepta trenul, Ylva a decis să mănânce fără să aibă vreo reținere. Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare, iar internauții au comentat și au lăudat gestul acesteia. „O suedeză aș̦teaptă un tren să se întoarcă acasă. Și-a luat un sandviș̦ pentru o masă de noapte. Zâmbetul ei pe cameră arată natural.Dar, dar.. Numele acestei femei este Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia. Călătorește fără limuzine și gardieni.

Johansson este unul dintre cei mai de succes miniștri sociali din toate timpurile. În timpul mandatului său, a reușit să reducă brusc șomajul în țară.”scrie în dreptul imaginii.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole