Se poate și așa: UEFA a vrut să dea în judecată o mică pizzerie!

Publicat: 02 feb. 2022, 21:30, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Se poate și așa: UEFA a vrut să dea în judecată o mică pizzerie!

UEFA a a vrut să dea în judecată o mică pizzerie din Germania din cauza numelui unui produs. Dar, după ce a văzut reacția publicului a renunțat la idee.

Potrivit The Sun, forul european a decis să ia măsuri împotriva Pizza Wolke, o mică pizzerie situată în oraşul Giessen, lângă Frankfurt, pentru că una dintre pizzele lor se numeşte “Champignons League”.  Produs cu mozzarella şi ciuperci, “Champignons (n.r. – ciuperci) League” a provocat în mod absurd indignare la sediul UEFA din Nyon din cauza încălcării drepturilor privind marca înregistrată “Champions League”.

Într-o scrisoare către proprietarii restaurantului, care a fost publicată pe Instagram, se arată următoarele: “Dorim să vă informăm că în această chestiune reprezentăm UEFA. Autorizarea corespunzătoare este asigurată cu fermitate de un avocat”.

În cele din urmă, UEFA a renunțat

În replică, proprietarii Pizza Wolke au scris pe reţelele de socializare: “Pizza Wolke vs. UEFA€ Trăiască pizza CHAMPI(G)NONS LEAGUE! Mă simt onorat! Ca un copil de fotbal! O înştiinţare UEFA? Serios? Îmi arată doar mie şi găştii mele că suntem pe drumul cel bun! Eu şi gaşca mea am dat o cale şi nu ne vom opri până când nu vom fi în fiecare stomac şi copţi în fiecare cuptor la un moment dat! Un om! O pizza! Să vedem cât de departe ajunge UEFA! CUMPĂRĂ CEA MAI TARE PIZZA DIN LUME, cu ciuperci!”

Pe lângă micul lor restaurant popular, Pizza Wolke este specializată şi în pizza congelată. Succesul imens i-a determinat pe proprietari să înfiinţeze o nouă unitate industrială pentru a putea face faţă cererii. Producţia ar fi fost de 2.500 de pizza pe zi în fabrica lor iniţială, dar acum a urcat până la 7.000 de pizza pe zi.

În cele din urmă, UEFA a renunțat la proces și a spus că inițiativa a aparținut unui angajat prea zelos în lupta lui de protejare a mărcii Champions League.