Se pregătește debarcarea lui Cîțu de la șefia PNL: „Partidul Naţional Liberal are nevoie urgentă de un restart!”

Publicat: 31 mart. 2022, 12:14, de Cezar Amariei, în News , ? cititori
Se pregătește debarcarea lui Cîțu de la șefia PNL: „Partidul Naţional Liberal are nevoie urgentă de un restart!”

Unul dintre cei mai importanți lideri liberali, Ben Oni Adelean, transmite că gruparea are nevoie de forțe proaspete și cere „o schimbare de macaz”. Îndemnul său vine în contextul în care 40 de lideri liberali au semnat o scrisoare prin care cer demiterea actualului președinte, Florin Cîțu.

„Partidul Naţional Liberal are nevoie urgentă de un restart! Dezbaterile valorice, strategia și viziunea politică trebuie să cuprindă toate entitățile care contribuie la o gandire politică coerentă, pragmatică și realistă. Suntem obligați să nu ne abatem de la valorile creștin-democrate, având o responsabilitate imensa in fata țării. Bâjbâiala ne va costa pe toți. Trebuie să ne ridicăm de jos și să luptăm mai uniți ca niciodată pentru România! E singura variantă! E timpul sa schimbăm macazul!”, a transmis Ben Oni Ardelean pe Facebook.

Peste 40 de lideri de organizații județene PNL au semnat o scrisoare prin care îi solicită lui Florin Cîțu să demisioneze de la șefia PNL.Locul acestuia ar urma să fie luat de premierul Nicolae Ciucă.

În cazul în care Cîțu va refuza să demisioneze, liderii organizațiilor PNL vor declanșa procedurile de organizare a unui Congres extraodinar.