Se pregătește fuziunea dintre PSD și ALDE

După eșecul de la alegerile parlamentare din 2020 și ratarea fuziunii cu Pro România, ADLE își tot caută drumul și locul pe eșicherul politic de la noi și deja se cam știe ce îi va rezerva viitorul.

Fuziunea dintre PNL și ALDE a intrat în impas după debarcarea lui Florin Cîțu de la șefia liberalilor și de atunci își tot caută drumul pe scena politică de la noi.

Potrivit informațiilor noastre, după deschiderea sesiunii parlamentare din toamnă, ALDE condus acum de Daniel Olteanu va fuziona cu PSD, variantă care este agreată de majoritatea organizațiilor județene, dar mai ales de greii partidului ca Daniel Chițoiu, Varujan Vosganian sau Andrei Gerea.

Chiar dacă a plecat din partid, Călin Popescu Tăriceanu susține clar o fuziune PSD cu ALDE. Astfel, cei peste 1.000 de primari, consilieri locali și județeni aleși pe lista ALDE în 2020 se vor alătura celor de la PSD, urmând să se negocieze posturi pentru cei din ALDE atât pentru acum, dar și pentru alegerile din 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...