Se redeschid școlile din 8 februarie? Decizia finală va fi luată marți. Voiculescu: Întrebați-mă altceva

Decizia finală referitoare la redeschdierea școlilor din 8 februarie urmează să fie luată marți. Întrebat luni seară dacă elevii vor renevi fizic la cursuri de săptămâna viitoare, ministrul Sănătății a spus că evită să se pronunțe

„Nu pot să mă pronunț în momentul ăsta. O să evit să mă pronunț. Întrebați-mă altceva, vă rog”, a fost răspunsul lui Vlad Voiculescu pentru B1 TV.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spunea duminică la Digi24 că decizia de deschidere sau închidere a școlilor ține de competența ministerului Sănătății.

Nu Ministerul Educației are competența să se pronunțe asupra gestionării riscului de transmitere a virusului, dar cei care au competența să se pronunțe au spus în data de 14 ianuarie că acest risc este gestionabil. Nu poate fi eliminat în mod complet, dar poate fi gestionabil”, a spus Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

1 COMENTARIU

  1. Tehnologia secolului XXI-lea este instrumentul principal care poate să ne ajute să ne educam, comunicăm civilizat, să primim informații din cea mai mare biblioteca, a lumii, pentru-ca profesori, pentru-ca noi părinti să putem face alegerile cele mai bune când vine vorba, discuția despre tehnologia 4G / 5G.
    De ce insistați pe necunoaștere și va condamnați copiii la moarte ?
    Tehnologia, internetul și marea biblioteca a lumii va este la îndemâna doar Click este necesar pentru a descoperi educația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...