Se redeschide circulația pe Transfăgărășan. Ce transmit autoritățile

La două săptămâni de la redeschiderea Transalpinei, Compania Națională de Infrastructură Rutieră (CNAIR) a anunțat vești bune și pentru turiștii care intenționează să ajungă pe Transfăgărășan. Astfel, circulația pe una dintre cele mai spectaculoase șosele montane din Europa va fi redeschisă începând de poimâine.

De miercuri, ora 08:00 se va putea circula din nou pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă. Drumul va fi deschis doar ziua, pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. De asemenea, autoritățile avertizează că în zonă sunt mulți urși.

Cei care vor călători pe Transfăgărășan sunt sfătuiți să nu se depărteze foarte mult de autoturisme, la popasuri, să nu se apropie de animalele sălbatice, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile cu privire la prezența acestora.

În plus, șoferilor li se recomandă să circule prudent, să adapteze viteza în funcție de condițiile meteo, cu atât mai mult pentru zilele următoare, în condițiile în care de miercuri, inclusiv în weekend, se anunță precipitații.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole