Se reiau evenimentele sportive în aer liber, în anumite condiții

Eduard Novak a anunțat miercuri, 19 mai, faptul că în România se pot organiza evenimente sportive în aer liber, cu 25% din capacitate, fără solicitare la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) sau Ministerul Sănătății (MS).

Cei care intenționează să organizeze evenimente sportive cu o capacitate mai mare, însă, vor trebui să solicite un acord de la Guvern. Solicitările vor fi trimise laMTS, redirecționate cătreMS.

Pentru toate competițiile care se desfășoară în aer liber, acest procent,de 25%, se poate aplica de mâine, fără nicioproblemă.

Primul eveniment sportiv cu spectatori

Pentru competițiile interne avem nevoie de aprobări, dar cu siguranță, în perioada următoare vom debloca și această situație. Pentru mai mult de 25% capacitate avem nevoie de solicitări din partea organizatorului”, a anunțat ministrul.

Sâmbătă, 22 mai, este programată finala Cupei României, la Ploiești (meciul care se va disputa la Ploieşti va fi primul cu public prezent), pe arena „Ilie Oană”.Premierul Cîțu a anunțat că intenționează să participe la confruntarea dintre CS U Craiova și Astra Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole