Se reiau o parte din spectacole de la Cirque du Soleil

Cirque du Soleil anunță că din această vară vor fi reluate patru dintre spectacolele emblematice care au loc în fiecare an.

Spectacolele de la Cirque du Soleil au fost anulate în ultimul an din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform AFP,  Cirque du Soleil a anunţat reluarea din această vară, în Statele Unite, a patru dintre spectacolele sale emblematice.

Spectacolele „Mystere” şi „O” vor fi reluate în Las Vegas începând din 28 iunie, respectiv 1 iulie, urmat de „Kooza” la Punta Cana, în Republica Dominicană, pe 25 noiembrie, şi de „Luzia” la Londra, pe 12 ianuarie, a indicat trupa de artişti într-un comunicat.

„Este momentul pe care îl aştetam cu toţii(…)Aproape 400 de zile s-au scurs de la oprirea forţată a activităţilor noastre şi aşteptam revenirea pe scenă cu nerăbdare „, a declarat Daniel Lamarre, PDG al Grupului Cirque du Soleil.

Înfiinţată în Québec în 1984, trupa de saltimbanci a anulat, în martie 2020, 44 de producţii în patru colţuri ale lumii.

Un număr de 4.679 de acrobaţi şi tehnicieni au intrat în şomaj tehnic, respectiv 95% dintre angajaţi. Majoritatea au fost concediaţi în luna iunie.

Grupul a solicitat la acea vreme protecţia tribunalelor pentru a evita falimentul. Compania a fost cumpărată în toamnă de fondul canadian Catalyst.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole