Se schimbă regulile campaniei de vaccinare. Cum vor fi făcute programările

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță anunță modificări în ceea ce privește modalitatea de programare pentru vaccinarea anti-coronavirus.

Programarea se poate face telefonic, direct la centrul de vaccinare sau în spitalele non-COVID.

În mod deosebit, în mediul rural și nu numai, uneori este dificilă accesarea platformei de vaccinare”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță mai spune că „persoana respectivă se va programa direct în centrul de vaccinare, fără să existe nevoia creării unui cont. Să se programeze direct la centrul de vaccinare, se prezintă acolo, se stabilește ziua când pot veni la vaccinare și se face programarea”.

Până la finalul lunii aprilie ar urma să aibă loc mai multe modificări în cadrul campaniei de vaccinare. De mâine va începe activitatea de vaccinare în centrele mobile. De asemenea, este așteptată și începerea vaccinării în cabinetele medicilor de familie. Mai mult, centrele de tip drive-through ar urma să fie operaționale de la finalul acestei săptămâni.

Coordonatorul campaniei de vaccinare mai spune că se ia în calcul vaccinarea în spitalele non-COVID a pacienților cronici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...