Secretara Rovanei Plumb, consilieră la Palatul Cotroceni

Pe zi ce trece, Administrația Prezidențială devine refugiul a tot mai mulți protejați politic, iar o parte destul de însemnată dintre aceștia fiind garantați de PSD și plantați la Palatul Cotroceni.

Unul dintre exemplele cele mai elocvente este cel Anei Maria Bușoniu, fostă secretară a Rovanei Plumb plimbată ulterior pe posturi bine remunerate de director în mai multe ministere și impusă, în iunie 2019, de Viorica Dăncilă pe funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

După debarcarea de la MFE din noiembrie 2019, ea a fost mutată strategic ca Director al Programului Operațional Competitivitate (POC), dar nu pentru mult timp.

Ca urmare a unei relații cu o anumită consilieră prezidențială, fosta secretară a Rovanei Plumb a ajuns consilieră la Administrația Prezidențială. Așadar, oamenii Rovanei Plumb au ajuns și lângă Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...