Secrete de vedete: Cum a reușit Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme

Corina Dănilă este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, în afara faptului că își desfășoară activitatea și ca om de televiziune. Recent a vorbit despre cum a reușit să slăbească 20 de kilograme și de la ce se abține în mod special, atunci când ține o dietă.

Vedeta a slăbit consitent în ultima vreme și, întrebată fiind care este secretul, a mărturisit că nu a apelat niciodată la dietele stricte, temându-se în special de efectul yo -yo. Totuși, Corina Dănilă are niște secrete atunci când vine vorba de alimentație: mănâncă doar când îi este foame și preferă să consume produsele neprocesate. „Am învăţat să mănânc atunci cand îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente”, a povestit Corina Dănilă, pentru Viva.

Mișcarea, importantă

Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele. Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme”, a mai precizat actrița, pentru sursa citată.

Mișcarea este un element extrem de important pentru ea, deși a avut mai multe probleme la coloană și cu articulațiile.  

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole