Secrete din „casă” regală: Ce se întâmplă cu scaunul de toaletă al Regelui Charles al III-lea

Pijamalele îi sunt călcate în fiecare dimineață, șireturile sunt aplatizate cu fierul de călcat, dopul de la cada de baie trebuie să fie într-o anumită poziție…Vorbim despre pretențiile Prințului Charles, actualmente Regele Charles al III-lea.

Op parte dintre acestea au fost scoase la iveală de presă de curând sau au fost reamintite, în contextul decesului Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Charles avea alegeri sănătoase. Pâine făcută în casă, un bol cu fructe proaspete, sucuri proaspete din fructe”, povestește chef Graham Newbould, fost membru în personalul regal. „Oriunde în lume se ducea prințul, cutia de mic dejun mergea cu el. Mânca șase feluri diferite de miere, unele cereale müsli speciale, fructele sale uscate și alte alimente cu caracteristici anumite după care se dădea în vânt.”

Insista ca biscuiții și brânzeturile să fie încălzite la anumite temperaturi spre sfârșitul meselor și personalul trebuia să aibă mereu o tavă de încălzit pe aproape, „deoarece era pretențios cu toate”, a spus o persoană din interior pentru presa avidă de senzațional în aceste  zile.

Ce s-a mai aflat

De altfel, prințul mânca biscuiți făcuți de propria sa companie – Duchy Originals, înființată  în 1990 și bazată pe agricultura bio. Compania a fuzionat cu Waitrose în 2010, iar produsele Waitrose Duchy Organic se găsesc în magazine.

Ce s-a mai aflat? Potrivit The New York Post și My London, la casele de oaspeți de la țară ale prietenilor săi, regele Charles trimitea dube cu lucruri personale, din care se descărcau „patul, mobilier și chiar tablouri”. Se pare că-și aducea propriul scaun de toaletă și hârtia igienică peste tot pe unde călătorea.

Charles neagă însă acuzațiile despre stilul său de viață luxos și spune: „Nu credeți toate prostiile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...