Secretul absolut al vieții de familie a lui Vladimir Putin

Publicația americană Newsweek dezvăluia nu demult detalii interesante din viața președintelui rus, potrivit gordonua.com. Deși șeful de la Kremlin este permanent în vizorul televiziunilor și a aparatelor de fotografiat, viața de familie o ține departe de public. 

În articolul „Secretul absolut al vieții de familie a lui Vladimir Putin” din 2014, autorul Owen Matthews subliniază că, deși șeful de la Kremlin este permanent în vizorul televiziunilor și a aparatelor de fotografiat, viața de familie o ține departe de public. 
Ultimele noutăți despre Rusia vin în concordanță cu activitățile zilnice ale lui Putin. Totuși rudele apropiate le-a ținut departe de lumina reflectoarelor cu o grijă fanatică, în stilul KGB-iștilor”, scria Matthews.

Nu i-a plăcut niciodată să fie înconjurat de oameni cu fantezii erotice

Jurnalistul mai sublinia că nu există nicio fotografie confirmativă despre cele două fiice – Maria (la acea vreme în vârsă de 29 de ani) și Ecaterina (la acea vreme în vârstă de 28 de ani). Chiar și atunci când erau studente în Rusia, foloseau nume false. În 2008, când ziarul liberal Moskovskii Korespondent a informat că Vladimir Putin intenționează să se căsătorească cu gimnasta Alina Kabaeva, editorul publicației a fost forțat să se retragă pentru câteva ore. Fiind întrebat în cadrul unei conferințe de presă despre relația sa cu Kabaeva, Putin a răspuns că nu i-a plăcut niciodată să fie înconjurat de oameni cu fantezii erotice, care își bagă nasul în viața personală a celorlalți.

Matthews mai adăugaa că mass media din Rusia este strict controlată de Kremlin și nu a încercat niciodată să relateze vreun detaliu despre familia prezidențială. Chiar și în iunie 2013, când fusese anunțat oficial divorțul lui Vladimir Putin de soția sa Ludmila, televiziunea națională a fost foarte loială: informația a fost difuzată într-o singură zi, iar ulterior această informație despre viața președintelui a dispărut. 

Ea a trăit 30 de ani în umbră. După divorț, toate informațiile despre Ludmila Putin de pe site-ul Kremlinului au fost șterse, astfel fiindu-i denigrată imaginea. (…) Putin a creat o Rusie ca pe vremuri, când oamenii erau retușați în istorie”, încheia Owen Matthews.

  1. Putin este un criminal de razboi psihopat.Rusia va fi distrusa de Putin.Cretinul asta ameninta lumea si cu ajutorul trompetelor lui:Macron,Erdogan,dobitocul din Istrael .G4media,adevarul,realitateatv,romania tv fac propaganda lui Putin si aberatiilor debitate de acest dement.In mod subtil .Postacii rusi sunt bineveniti pe paginile g4 media si adevarul .Daca cititi veti vedea cum tin articole care propaga amenintarile si nebuniile lui Putin.Statul roman sa inchida aceste slugi ale Rusiei.Putin este invins deja.Acum se comporta ca o baba isterica si ameninta pe toata lumea.Dar Sua si Nato sunt pregatite pentru al treile razboi mondial si chiar unul nuclear.Primul care va fi ucis va fi Putin si Rusia va fi distrusa.Trupele nu vor intra in Kiev pentru ca stiu ca vor fi masacrate.Putin vei fi ucis criminal psihopat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...