Şedinţă la Palatul Cotroceni pe tema campaniei de vaccinare. Întâlnire între președinte și premier

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, marţi, o şedinţă la Palatul Cotroceni. Șeful statului se întâlnește cu premierul Florin Cîţu, cu cei doi vicepremieri și cu mai mulți miniștri pentru a discuta despre campania de vaccinare anti – coronavirus.  

Întâlnirea va începe la ora 15.00.

La şedinţă vor participa prim-ministrul României, Florin Cîţu, viceprim-ministrul Dan Barna, viceprim-ministrul Hunor Kelemen, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novák, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că fiecare etapă de relaxare a măsurilor va depinde de campania de vaccinare, fiind aşteptată imunizarea a 5 milioane de persoane până la 1 iunie, a 6 milioane până la 1 iulie şi a 7 milioane până la 1 august.  

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent au fost vaccinate 3.963.176 persoane, dintre care 2.871.560 cu ambele doze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...