Șef de poliție din Olt arestat pentru luare de mită și trafic de influență

Un agent de poliţie din cadrul IPJ Olt, şef al unui post de poliţie din judeţ, a fost arestat preventiv pentru luare de mită şi trafic de influenţă, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea o sumă de bani pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar penal.

Potrivit unui comunicat transmis de Direcţia Generală Anticorupţie Olt, poliţiştii anticorupţie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a agentului de poliţie, imediat după ce a primit 750 euro de la martorul denunţător.

„Suma a fost pretinsă de poliţist în scopul soluţionării favorabile a unui dosar penal ce îl privea pe denunţător şi intervenţiei în acest sens pe lângă procurorul care supraveghea urmărirea penală în cauza respectivă”, precizează DGA Olt.

Acţiunea a avut loc pe 17 decembrie, în seara aceleiaşi zile, poliţistul fiind reţinut sub acuzaţia de luare de mită şi trafic de influenţă. Pe 18 decembrie agentul a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, propunere acceptată de către instanţă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...