Șef de poliție, prins beat la volan. Mașina poliției era căzută în șanț

Șeful Poliției Locale din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan. Acesta a fost trimis în judecată.

În urmă cu aproximativ o lună acesta a fost găsit aproape inconștient la volanul mașinii poliției care era căzută într-un șanț, conform Ziarul Unirea. De la acel incident șeful Poliției Locale Alba Iulia nu a mai venit la serviciu.
La acel moment agentul a fost transportat la spital unde s-a constatat că era în comă alcoolică. Procurorii au deschis un dosar in rem pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

„Pentru a dispune astfel, procurorul a reținut că din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat bănuiala rezonabilă că, în data de 17.12.2020, în jurul orei 17:00, suspectul I.D.I. a condus un autoturism pe un drum public din municipiul Alba lulia având o alcoolemie de peste 0,80 g%oo alcool pur in sânge. Din buletinele de analiză toxicologică a rezultat că suspectul a avut o alcoolemie de 5,68 g%oo alcool pur în sânge la ora 18:10 și 5,23 g%oo alcool pur în sânge la ora 19:10, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu precizie a stării de fapt deoarece suspectul nu a fost surprins în flagrant de către organele de poliție când a condus autoturismul”, a transmis pentru ziarul Unirea Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba lulia.

Daniel llcu este șeful Poliției Locale Alba lulia din iunie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole