Șef înlocuit și polițiști anchetați după ce staționau ilegal pe șosea

Șeful Biroului Drumuri Naționale din cadrul Serviciului Rutier Prahova a rămas fără funcție iar doi agenți sunt cercetați după ce au fost fotografiați că staționau cu mașina perpendicular pe carosabil, blocând o bandă.

Echipajul a fost fotografia vineri, în timp ce bloca o bandă, pe centura de Vest a Ploieștiului, în apropierea rafinăriei Petrobrazi. Motivul ținea de sancționarea șoferilor care depășeau viteza legală în curba respectivă.

Imaginea a fost postată pe grupul de Facebook „Info Trafic Prahova” și a provicat un val de proteste și reacția conducerii IPJ Prahova.

Într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, aceștia susțin că agenții de poliție se aflau într-o activitate organizată pentru combaterea vitezei neregulamentare și acționau cu aparatul radar tip TruCam pe care îl utilizau din staționare.

„Conducerea IPJ Prahova a dispus încetarea împuternicirii ofițerului aflat la conducerea Biroului Drumuri Naționale din cadrul Serviciului Rutier începând cu data de 31 octombrie a.c. pentru modul defectuos de acțiune al polițiștilor din subordine, totodată fiind efectuate verificări și față de cei doi agenți care au acționat în acest mod”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...